Емилия е подложила любимия си Коко Динев на строга диета. Певицата се изявила като загрижена съпруга и сама е изготвила менюто на бизнесмена, пише "Всеки ден".


Блондинката е успяла да убеди възпълния вече Коко, че освен за външния си вид и от здравословна гледна точка е по-добре да намали теглото си и да влезе във форма.


Красавицата е притеснена от огромния му апетит и му е забранила да хапва всички тлъсти меса, които редовно присъствали на трапезата му. Той можел да яде само чисти меса, като крехко пилешко и риба, издадоха приятели на семейството.


Емилия му позволявала да хапва зеленчуци и салати на воля. Изпълнителката на "Да бях от гадните" се опитвала да научи Динев да консумира плодове, които иначе той отбягвал.


Фолк звездата полагала големи усилия, за да откаже Коко от тестените и мазните храни, които са му любими. Блондинката дори лично приготвяла някои от салатите на Коко. Тя му е намалила и алкохола. Позволявала му само по едно малко питие вечер.


Диетата на бизнесмена вече давала ефект и той е свалил няколко килограма от едрото си тяло. Това само мотивирало още повече Емилия най-накрая да втали мъжа си. Коко също бил доволен от резултата и смятал да слуша нежната си половинка относно менюто си.