Тежката финансова криза, в която изпадна българския шампион Левски вече започна да се отразява и на селекцията на „сините”, разкрива Тема Спорт. Според информация на всекидневника, центърът на столичани Милян Пупович си е събрал багажа и е напуснал клуба, като е дал задача на мениджъра си да му търси нов отбор.


Сърбинът има да получава две заплати, като в края на този месец възнагражденията, които той очаква ще станат три, а същевремено не се вижда откъде ръководството на Левски ще намери средства, за да се разплати с играча.


Проблемите за „сините” не свършват само с Пупович, тъй като съдбата му може да бъде последвана и от другите лидери на клуба, които също не са получавали заплати от началото на сезон 2014/15.


Водещите отбори в България – Лукойл Академик, Балкан, Черно море и Рилски спортист, следят внимателно ситуацията около финансовото състояние на Левски и при задълбочаване на кризата почти сигурно ще влязат в сериозна битка за подписите на Христо Захариев, Станимир Маринов, Павел Иванов, Павлин Иванов и Димитър Димитров.