Момичетата на Ралица Ботева спечелиха поредния турнир по волейбол-„Освобождение”.
В надпреварата взеха участие отборите на Ботев-Ихтиман, Пирин-Разлог и Левски-София. В първата среща домакините победиха състава на Ботев с 2:0 гейма. В следващата среща спечелиха срещу Пирин с 2:1 гейма.Същевременно Пирин победи Ботев с 2:0 и загуби от Левски със същия  резултат и така последният мач между Етрополе и Левски се оказа и финален за турнира.
След изключително слабо начало от страна на етрополки, които записаха само 9 точки в първия  гейм, във втория  имаше коренна разлика в играта им и след великолепни отигравания в защита те успяха да го спечелят и така се стигна да трети решителен гейм. Етрополки взеха инициативата още в самото начало на гейма. Благодарение на мощната подкрепа от страна на публиката, те успяха да го спечелят, а с това и срещата.
Крайното класиране:
1.ВК "Етрополе" гр.Етрополе
2.ВК "Левски" гр.София
3.ВК "Пирин" гр.Разлог
4.ВК "Ботев" гр.Ихтиман
Ръководството на турнира присъди и следните индивидуални награди: най-добър разпределител-Емилия Манова-Пирин; най-добър нападател-Виктория Иванова-Левски; най-добър изпълнител на начален удар-Денислава Деспотова-Левски и най-добър състезател-НАТАЛИЯ ЙОРДАНОВА-ЕТРОПОЛЕ.
Автор: vasilvolley