Една от фаворитките за спечелване на първото място в тазгодишното издание на „Биг Брадър Ол Старс" - Катерина Евро, искрено се обиди от факта, че не грабна приза „Любима риалити звезда на България", пише „Всеки ден".


Актрисата се бе настроила, че ще победи в шоуто и ще се прибере с голямата награда - луксозен джип, и когато бе изместена от един от най-близките си приятели - Тошко Славков, жестоко се натъжи.
Лошото настроение връхлетя звездата още докато гледаше визитката, с изявленията на най-близките си хора, която продуцентите бяха направили специално за нея. Въпреки милите думи на бременната си снаха Таня и брат си, Катето остана искрено разочарована, че не видя любимия си син Сашко.


Поради факта, че Кадиев работи в конкурентната медия Би Ти Ви, по договор не е имал право да се включи в риалити формата и съответно да подкрепи майка си. Кавгите с пияния Славков, на които станаха свидетели и зрителите на предаването по време на включванията в Къщата, също спомогнаха актрисата от „Оркестър без име" да се депресира скорострелно.


Катето беше и единствената от съквартирантите, която не излезе на сцената да поздрави лично големия победител. Под претекст, че иска да се види с близките си, звездата набързо си събра партакешите и си замина от студиото в Нови хан, без да уважи дори за пет минути партито на предаването.