Тази година Коледният концерт се осъществи като съвместна програма  на самодейните колективи от общините Етрополе и Правец.
Без предварителен сценарий, на сцената снощи се редуваха  самодейните състави на НЧ"Тодор Пеев-1871" гр.Етрополе и НЧ "Заря 1895" гр.Правец.
Съвместната изява е като част от съвместното сътрудничество между двете съседни общини, което започна с проект в областта на туризма "По пътя на вярата, апостолите и древните цивилизации в сърцето на Стара планина."
Песните, танците, музиката и неподправените скечове грабнаха публиката във водовъртежа на празничното настроение.
От НЧ"Тодор Пеев-1871"  взеха участие: децата от "Работилница таланти" и вокална група „Ретротон” с ръководител Виолета Цолова-Вили Рай, трио "Романтика" на Боян Шаранов, ФА"Балканска младост" на Калинка Пушкарова, Оркестър за народна музика, Театрална трупа "Михаил Пенчев" с ръководител Николай Пенчев, Женска вокална група "Димана" и Детска вокална група "Звездица" на Диляна Гоцева, ВГ" Оренда" при Исторически музей гр.Етрополе с ръководител Петя Цекова, Иванка Георгиева в ролята на Снежанка и Иван Чиков в ролята на Дядо Коледа.
От НЧ „Заря 1895” гр. Правец участваха: Балетна школа с ръководител Ангелина Василевна Сергеевна, Детска школа по латино-американски танци с ръководител Стефан Парпулов, Детски оркестър за народни инструменти с ръководители Деян Пенков и Димитър Панчев, Школа по народно пеене и квартет „Правец” с ръководител Весела Христова, Оркестър за народна музика и Представителен танцов ансамбъл „Заря” с ръководител Борислав Ковачев.
Водещ беше Росица Иванова.
Двете красиви кошници с цветя от името на инж.Богомил Георгиев-кмет на община Етрополе и Христо Андреев-председател на Общински съвет Етрополе, от Румен Гунински -кмет на община Правец и Николай Яхов-председател на Общински съвет Правец са израз на благодарността и на публиката за прекрасния концерт.
Тази вечер  от 18.30 ч изпълнителите ще зарадват и жителите на община Правец.