Коледният дух очевидно е завладял Слави Трифонов,". Водещият, който от години се слави в гилдията като голям скръндза и не обича да харчи пари за щяло и нещяло, е решил тази година да поглези членовете на екипа си с щедри коледни бонуси, пише "Всеки ден".


„Досега не се е случвало такова нещо. За първа година, откакто съм част от това шоу, получавам толкова пари, и то преди почивните дни. Да не говорим каква дълга ваканция имаме тази година. Всички бяхме безкрайно учудени от доброто му настроение, обикновено по празниците е доста мрачен и мрънка за всичко", коментираха от кухнята на предаването.


Запознати издават, че от коледните надбавки се облажил най-много басистът Георги Милчев - Годжи. Любимецът на Слави прибрал за Коледа и Нова година почти половин заплата или към три хиляди лева кеш. Маестрото също получил подобна сума в пликче, докато за останалите музиканти и балета на „Шоуто на Слави" банкнотите били далеч по-малко.


Злите езици шушукат, че зад щедростта на Дългия се крият тежките проблеми в личния му живот и депресията, която го е обхванала от близо месец. След като се раздели с примабалерината на „Магаданс" Мартина, водещият ходел видимо посърнал и рядко се шегувал с подчинените си - нещо, което е негова запазена марка.


„Слави се опитва да скрие колко е огорчен и наранен, но истината е, че Мартина беше най-близкият му човек. Дългия рядко допуска хора до себе си, а в нея беше влюбен истински. И когато установи, че нещата между тях няма да се получат и е по-добре да се разделят, се затвори отново в себе си. Явно търси начин да зарадва служителите си, за да може самият той да се почувства по-добре", споделят близки до обкръжението на Трифонов.