Най-горещите нови музикални звезди на България Невена и Тео снимаха видео към общото си парче "Всеки път обиквам те".

Премиерата на клипа им ще бъде на 9 юни (понеделник) в ефира на телевизия City, медиен партньор и на дебютния албум на Невена "Без страх", който спечели наградата за най-добър албум на годината на БГ радио.

Видеото ще се върти ексклузивно и само за телевизия City на всеки два часа от 10 до 16 юни включително.

Режисьор на лентата е Александър Моллов, който определено няма нужда от представяне и който работи с Невена вече за втори път. Той е автор на видеото и към дебютния сингъл на певицата "За тебе песен нямам".

Парчето "Всеки път обиквам те" е втори сингъл от албума на Невена и второ видео за Тео (след самостоятелния му сингъл "Аз и Ти/ Ти и Аз"). Автори на музиката са Бен Грийн и Хагай Мизрай, а текстът - на Лора Владова.

В клипа двамата непрекъснато се преследват и пресъздават няколко вълнуващи ситуации на невъзможната среща. За локации на снимките, продължили два дни, са избрани подземен паркинг, аерогара София, покрива на известен хотел и строително депо.

Освен Невена и Тео в клипа ще видите и танцьори от клуб по спортни танци Дъга, които придават дори сюрреалистично и филмово усещане на атмосферата.

За динамичното и на места дори екстремно темпо на видеото помага и една уникална кола, почти бутиково издание на луксозната марка Wiesmann.