При засилен интерес от жителите на Община Етрополе и с обсъждане на много теми премина откритата приемна на народният представител от ПП ГЕРБ Галя Георгиева в град Етрополе, съобщиха от пресцентъра на партията.
В рамките на приемния ден бяха обсъдени теми, свързани с реконструкцията и рехабилитазията на прохода Етрополе - Златица и необходимостта от рехабилитаця на пътя мужду с. Ямна - Черни вит и – Тетевен.
Акцент в разовора на народният представител с жителите на Етрополе бе програмата за безплатно саниране на жилищни сгради. „Със средствата, заделени по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради, ще се укрепят редица стари панелни блокове, като това неминуемо ще удължен техният жизнен цикъл“, подчерта Галя Георгиева. „Реализирането на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради бе едно от предизборните обещания на ПП ГЕРБ. За първи път в 25-годишната ни история, това е единствения случай,в който държавата отпуска средства за рехабилитиране на българските домове”, добави тя.
Народният представител обясни подробно условията за кандидатстване, как да кандидатстват жителите на София област, както и дейностите, които ще се извършват по програмата.


Източник: Агенция Фокус