"Да се коментира едно полувреме от мача е излишно", каза след срещата наставникът на Ямбол Юли Радионов. "Според мен реферите можеха да предотвратят скандалите и всичко да завърши само с дисквалификацията на Джонсън. Последвалото изгонване на играчите от скамейката може да е било според правилника, но реферите биха могли да го спазят не буквално, както сториха в случая, а да приложат духа на този правилник. Защото баскетболистите от скамейката се втурнаха към мястото на инцидента не с цел да го задълбочат, а да предотвратят по-нататъшното му развитие. Това се видя ясно от всички, от цялата зала.


Мисля, че ако съдиите бяха по-опитни, нямаше да допуснат станалото. Защото малко преди това Павич удари без да иска нашия Стоян Петков, а те му дадоха техническо нарушение за симулация. Самият Павич обаче веднага отиде при Петков и му се извини", каза той.


"Надявам се комисарят да е описал точно случилото се. И ако е така, смятам, че дисциплинарната комисия ще отсъди правилно ситуацията", каза Юли Радионов.