Пакетът със спортни програми Diema Extra вече е наличен в кабелните мрежи на Транскейбъл ТВ в Ботевград и Атлантис Нет в Правец. Пакетът включва две програми Diema Sport и Trace Sport Stars, като и двата канала са налични в HD формат. Клиентите на двата оператора могат да заявят Diema Extra на касите на операторите срещу 4 лв. на месец.


Още повече футбол и повече спорт от когато и да било. Това е Diema Sport HD – единственият в българския ефир платен спортенHD канал. Най-доброто от „А” група на родното първенство, най-оспорваните дербита от Висшата лига и футбола на Острова, както и още много футбол и екшън от най-интригуващите спортни сблъсъци. Всичко това в HD качество за едно вълнуващо спортно изживяване. За истинските фенове и всички, за които спортът е не просто игра, а начин на живот – Diema Sport HD.


Светският живот на спортистите и най-горещите и интересни лайфстайл новини от света на спорта – всичко това е запазена марка в ефира на първия по рода си платен HD канал в България, посветен на живота на спортните знаменитости – Trace Sport StarsHD. Последни новини, класации, любовни афери, бракове, разводи, хобита и всичко, което феновете искат да знаят за своите любимци. Животът на големите имена в спорта отблизо – само в ефира на Trace Sport Stars HD.