Ел Макферсън и нейният съпруг - милиардерът Джефри Софър искат да си имат бебе, което да бъде износено от сурогатна майка.


51-годишният австралийски супермодел има двама сина от връзката си с френския финансист Арпад Бюсон - Арпад Флин - на 17 г. и Аурелиус Андреа - на 12 г. Освен това Ел е мащеха на децата на 45-годишния Джефри.


Макферсън и Софър се ожениха през 2013 г., по време на романтичната си почивка на остров Фиджи. Двамата започнаха връзката си през 2009 г., но се разделиха през април 2012 г., за да се съберат отново след няколко месеца.


Според австралийско списание двамата са се опитвали да си направят бебе по естествен начин, но са разбрали, че това е загубена кауза, предвид възрастта на Ел, наричана още Тялото. Изданието пише, че красавицата вече се е спряла на сурогатна майка, която да износи бъдещото ѝ дете.


Наскоро тя сподели, че много държи на семейните връзки, съобщава Dnes.bg: "Моите доведени деца живеят в Аспен, Колорадо, синовете ми живеят и учат в Лондон, а със съпруга ми живеем в Маями, Флорида, а аз пътувам непрекъснато".