На изискана церемония през уикенда бяха раздадени тазгодишните бизнес награди "Мисис дама на годината" 2015. Организаторът на конкурса Меги Савова отличи 8 дами от всичките 215 номинирани в 27 различни категории.


Това не е конкурс или състезание. Призьорите са дами, които сами са изградили име в обществото, създават работни места, вдъхновяват и дават кураж на останалите.


В категорията "Журналистика" с престижната награда беше отличена водещата от btv Деси Стоянова. Тя спешно съчетава грижите за 6-годишните си близнаци с работата си в телевизията и удоволствието от писането в списания MAX, AMICA и L'Europeo.


"Обичам да стигам до дъното на историите", споделя Деси, която от три години води „Преди обед" заедно със Сашо Кадиев.


Колежката й журналистка Таня Милушева получи приз за „Популяризиране на българския туризъм" за работата й по туристическия сайт look tour info.


В категория „Най-добър СПА център" беше отличена Димитрина Помакова за "SPA DEMETRA". "Най-успешен мениджър" е Кетевен Коблианидзе, собственичка на бутици DIRK BIKKEMBERGS и PRIVE в мол „Парадайс Център". В „Красота и здраве" отличие взе Ива Владимирова Василева, собственик и Управител на „Премиер Козметикс България". Наградата за „Успешен бизнес - европейски програми" бе за Калина Широкова, собственик на мебелна къща "Болярка".


"Мисис България" 2007 Мариана Маринова получи наградата „Мисис" за благотворителност за кампанията „I am beautiful" и международната кампания „Кралици срещу насилието". Фотографите от ХАЙЛАЙФ бяха отличени за „Най-лоялен партньор".


За втора година беше дадена и награда за силните мъже на България - Mr. of the Year, които подкрепят своята половинка да се развива в професионален и личен план. Тазгодишният носител на статуетката е Костадин Петков. Половинката му Анелия Петкова е официален дизайнер на конкурса „Мисис България" и собственик на „Bridal Fashion".