Смуглата красавица Донна влезе в светлините на прожекторите преди дни, когато заедно с едно от откритията на Слави - Владо Димов представиха новата си песен "Толкова". Любовната балада е едно от най-хубавите парчета на Ку-ку бенд, но за жалост не толкова известно. Парчето, изпято от Деси Добрева, сега придобива нов облик в изпълнение на сексапилната Донна.


22-годишната студентка в Консерваторията побърква мъжете с неподправената си красота. Тя остави безмълвен Слави с появата си в шоуто, а днес това се случи и със Сашо Кадиев в "Преди обяд".


Водещият тотално се разочарова, когато Донна му каза, че си има гадже и то вече от година и половина.


"О, какво е това гадже? Ама не можеш да се явяваш с любовни песни и да кажеш, че имаш гадже", развълнува се Сашо. Владо Димов също и направи забележка, че другият път като я поканят на интервю да казва, че е сама.


Донна не е само естествено красива, но и много талантлива. Тя се изявява на сцената от малка и вече има издадени и няколко парчета в колаборация с различни артисти. Момичето се изявява и пред камерата. Участвала е в пълнометражен филм, но още не може да говори нищо за това.