Певицата Адриана, по-известна като Мис Пиги, призна пред Нова телевизия, че е циганка. "Аз съм циганка, от едно плевенско село Буковак. На 15 години напуснах селото. Всъщност аз не се казвам и Адриана, а Живка. От 8 години живея в Италия с приятеля ми Ардиан. Той е албанец", разказа пред Люба Кулезич певицата.


Чалгаджийката обясни и за мераците си да се снима в порно филм и призна, че е взела 20 000 евро за ролята си. "Имам 4 сцени по 15 минути. Снимахме няколко часа. Няма да кажа как ми е псевдонима във филма. Хубав е, но не искам да се знае," обясни още певицата.


Продуцентите на порното я открили във Фейсбук и й предложили да се включи в проекта им, а тя веднага се съгласила. Тъй като не говори добре английски, американските й продуценти й наели специално преводач с италиански.


"Говоря четири езика - български, цигански, албански и италиански. Приятелят ми знае всичко за мен. Ние сме малко по-европейско мислене, за нас не е проблем. Дори да съм попфолк певица, пак ще ми кажат, че съм порно актриса. Някой ден може и да вляза в парламента, не се чувствам лека жена", заяви още Адриана.