ЦСКА е платил вчера половин милион лева за покриването на изискванията за получаване на лиценз. Това заяви членът на Управителния съвет на клуба Ивайло Манджуков.


 В т. ч. влиза и дългът към Чавдар (Етрополе).


Той каза, че в това число влизат и задълженията към Емил Димитров за трансфера на Ивайло Чочев в Палермо. По-рано през деня президентът на Чавдар (Етрополе) се оплака, че не му е преведена цялата сума, което видимо изненада Манджуков.


”Само във вчерашния ден сме платили около половин милион лева по лиценза. В т. ч. влиза и дългът към Чавдар (Етрополе). Изпълнихме това, за което се бяхме разбрали с г-н Емил Димитров. И на този фон съм шокиран, защото поетият ангажимент от клуба чрез мен категорично е изпълнен”.


”Плащането е направено в около 15,00 часа. Документът е при Милко Георгиев. Не разбирам защо се вдига този шум. Правих 5-6 опита да се свържа с г-н Димитров. Той се сърди, но няма за какво и поведението му е меко казано недостойно”.


”За първи и последен път си общувам с когото и да било чрез медиите, считам го за много нисък акт на лично възпитание. Едно такова поведение би могло да откаже господата инвеститори Манджуков и Инджов, още не са влезли в клуба и започват атаки. Кому е нужно това?”.


”Не искам да цитирам разговора, който проведохме с г-н Димитров. Потвърждавам, че се бяхме уговорили за 100 000 лева и ние спазихме това, за което се бяхме разбрали”, каза Манджуков пред медиите.


Прочети още на: http://www.gol.bg/cska/2015-04-18/mandzhukov-platihme-polovin-milion-po-litsenza
Източник: gol.bg