Латината Дженифър Лопес е планирала да мине под венчило за трети път. Новината взриви медийното пространство, само няколко дни, след като се разбра, че Джей Ло отново се е събрала със старото си гадже - танцьора Каспър Смарт. Двамата тръгнаха след развода й с Марк Антъни през 2011 г. , но се скараха миналата година.


Преди дни Каспър и Джей Ло отново бяха забелязани заедно на наградите на Билборд и оттогава е ясно, че любовта им е получила втори шанс. Според някои източници двамата изобщо не са се разделяли, а нарочно криели връзката си, за да поддържат интерес към себе си.


Според последните публикации, те вече са планирали сватба. Тя ще се състои през декември и тъй като ще е доста пищна, ще излезе на младоженката повече от три милиона долара.


Лопес, която очевидно е пристрастена към венчавките, е решила да направи новата си сватба като в приказките, казва източник за светско спирсание. Дестинацията все още не е уточнена, но се знае, че близнаците на певицата ще са основни герои в церемонията - Ема ще разпръсква цветята, а Мах ще носи халките.