Слави Трифонов проговори официално за любовния си статут и разкри какви емоции го вълнуват и дали има актуална половинка. До момента не беше ясно дали шоуменът е отново ерген и наистина ли е прекратил 4-годишната си връзка с вече бившата балерина от „Магаданс" Мартина Огнянова.


Различни слухове ту разделят светска двойка №1, ту сочат, че танцьорката чака дете и ще дари Трифонов с наследник. През всички тези години Слави нито веднъж не бе говорил за любовните си отношения и по никакъв повод не разкриваше актуалната си половинка. Отговаряше уклончиво на въпросите има ли връзка и не отричаше, че не е сам.


Това обаче направи преди дни в шоуто си в разговор с малкия г-н Андреев. Слави за сефте бе откровен относно личния си стасус и твърдо заяви, че няма жена до него.


Коментирайки дали невръстният разказвач на вицове е харесван от момичетата заради звездния си статус, Трифонов му обясни, че славата не гарантира лично щастие.


„Ето аз си нямам гадже и съм напълно сам", заяви с видима тъга Дългия. Така той за пръв път каза нещо конкретно относно личния си живот и изненада дори хората от екипа си. Всички в предаването са наясно, че по темата не бива да се обелва дори дума и треперят от ужас, когато в публичното пространство бъде разкрито нещо от интимното битие на Трифонов.


Причината е, че той е много мнителен и започва разследвания кой е източникът, които нерядко завършват с уволнения. Този път обаче самият той явно е решил да сложи край на спекулациите относно отношенията му с Мартина, както и слуховете, че я е сменил с нейна съименница, пише hotnews.bg