Ралица Драганчева, която напоследък нашумя като "българската кукла Барби" разкри, че е започнала да се подлага на пластични операции, защото не се харесвала.

"Като всички момиченца си играех с кукли Барби и не исках да се разделям с тях. Майка ми ми каза, че приличам на тях и изведнъж ми хрумна фикс идеята, че искам същата коса и същото тяло... Не се харесвах! Съучениците ме обиждаха, че приличам на скелет, че нямам гърди... Не харесвах носа си и гърдите си и след това ги промених", разказва Ралица в "Преди обед".

Първата й операция била преди 4 години, когато била на 19. Отишла с майка си, а парите дал баща й. Сложила си 800 кубика силикон - по 400 на гърда. После променила носа си, напомпала джуките. Поддържа се слаба със строги диети и спорт.

"Искам още малко силикон в гърдите, но приятелят ми казва, че така съм добре", обяснява момичето.

Тя заяви, че баща й помага за операциите, но пред камерата на бTV човекът отрече да е подкрепял корекциите й.

"Той всъщност не живее с нас. Изобщо не ме търси. Рядко се чуваме. Има друго семейство - жена и деца и не се сеща за мен. Като малка винаги ми е липсвал. Живях с майка ми и новият й мъж", заразказва Ралица.

Тя е горда, че изглежда като Барби и твърди, че няма нито един комплекс. Дори не й пука, че я наричат "пластмасова кукла".

"Не им обръщам внимание. В крайна сметка разбрах, че каквото правиш, хората винаги ще говорят за теб, важното е как се чувстваш и как се възприемаш. Аз нямам нито един комплекс и се чувстам добре така", казва Барби.

В момента силиконовото момиче живее в Гърция, където организира събития по клубове. Приятелят й бил фитнес инструктор и преди седмица й предложил брак.