В края на съботния, трети поред от редицата празнични мероприятия в Етрополе, имаше отново  концерт в големия салон на НЧ "Тодор Пеев-1871".
Един наистина прекрасен концерт-спектакъл, който започна с изпълненията на Вокална група "Ретротон" с ръководител Вили Рай и Вокална група "Романтика" с ръководител Боян Шаранов.
След като „подгряха” не само концерта, но и публиката в салона, сцената беше „окупирана” за повече от час от гостуващата група "Тоника-Домини".
С изпълненията на много от песните на познатата ни от миналото „Тоника СВ” те припомниха на по-старото поколение за онези великолепни изпълнители на българска естрадна музика. А днешните млади хора на своя ред вероятно ще запомнят изпълненията на тази група. Защото в репертоара им имаше не само кавъри, но и техни авторови песни.
От страна на публиката пък бяха непрекъснатите аплодисменти и съвместното изпълнение на песните с групата от сцената. На финалната песен се включиха и изпълнителите от "подгряващите" групи.
А прекрасната кошница с цветя от кмета инж. Богомил Георгиев и от председателя на Общинския съвет Христо Андреев е тяхната награда за прекрасните изживени мигове.