15-годишно познанство кътат зад гърба си Анита Мейзер и Слави Трифонов. Скандалната миска дори твърди, че навремето Дългия искал да я вкара в леглото си, но вярна на половинката до себе си, по онова време тя се опънала на шоумена, който тогава нито бил толкова известен, нито имал такива финансови възможности.

Познанството между Анита и Слави стана оживена тема за коментар по време на гостуването на варненката в студиото на „Шоуто на Слави" неотдавна. В ефира на Би Ти Ви самата Мейзер загатна, че още от време оно Трифонов имал апетити към нея, но не искал да си признае това заради скандалната й слава в последно време. В предаването си обаче двуметровият водещ така и не се сети да си е стискал някога ръката с Анита, още повече пък да е имал сексуални мераци към нея.


Пред близки приятелки обаче 50-годишната Мейзер разказвала, че Слави се правел на ни лук ял, ни лук мирисал заради лошия й имидж в последно време, пише "Всеки ден". „Как ще ме е забравил, та да не е било преди един век? Бяхме отседнали в общ хотел в Пампорово и два дни поред той ме гонеше и сваляше, имаме дори обща снимка как ми подарява минзухар. Беше луд по мен, искаше да ме вкара в леглото си", споделя Анита.


За да докаже на всички, че не лъже, силиконовата Мейзер публикува в личния си профил във фейсбук фотоса, който потвърждава думите й. И двамата пременени в бяло, Слави подарява едно минзухарче на Анита, която с палав поглед се е втренчила в гологлавеца.


Източници в „Шоуто на Слави" разказват, че от няколко дни насам Дългия е подложен на ожесточени бъзици, че е искал да се озове в едно легло с жената, сравнявана с Шрек и още десетки грозни същества. Трифонов се кълнял, че няма никакви апетити към нея и бойната мадама просто си прави реклама с името му, но никой не искал да му повярва.