Слави Трифонов се е сдобил с най-луксозния мобилен апарат и е платил за него цели 35 000 лв. Джиесемът е от най-тузарската марка „Верту" Даймънд, който е лимитирана серия и в света само 1000 души се радват на елитната марка, научи „Всеки ден". Дългия се е спрял на бижуто не само заради скъпоценните камъни по него, а най-вече, защото не може да бъде подслушван, твърдят експерти.


Слави е известен с това, че не е сред най-щедрите работодатели, но когато става въпрос за личния му комфорт, не правел компромис и обичал да се глези, издават приближените му.


Учиндолският шоумен сам се хвали с непохватността си. Той много често изпуска мобилните си апарати, а преди време дори уби кучето си порода чихуахуа, след като го настъпи. По думите на Слави новият му телефон бил „железен". Апаратът вече е правил няколко „полета" от бюрото на водещия на „Шоуто на Слави". По време на връзката си с бившата си любовница Мартина култовият водещ от Би Ти Ви беше зарадвал балерината с апарат от същата марка, но по-евтин вариант.


На скъпарското „Верту" се радват богатите вдовици Мая Илиева и Дарина Павлова. Джиесемът е много популярен и сред родните фолк диви, с него могат да се похвалят чалгаджийките Мара Отварачката, Лияна и Ивана. На последната апаратът й бе задигнат от съблекалнята и тя се прости с няколко бона. Докато певицата на народа радваше феновете си, апаши свиха мобилното бижу. Тогава, освен че се лишила от скъпата джаджа, певицата загубила и над 300 телефона на влиятелни личности, а също така и много лични данни, записани в него.


И кралят на фолка Азис може да се похвали с ненормално скъпото „бижу", бившата му дружка Николета Лозанова също се фръцкашe със скъпия телефон, който й бе подарък от един от любовниците й.