Гражданско движение за ботевградски обществен просперитет откри приемна за жителите на общината. Тя се намира в западната част на комплекс Форум на бул."България" №5 ( бившето кино Стамен Панчев ) до входа на игрална зала "Зоната".


Всеки, който желае да се запознае с идеите на движението и тяхното виждане за бъдещото управление на община Ботевград, както и да сподели вижданията си за проблемите и развитието на ботевградския край,  може да посети офиса на местната коалиция всеки ден след 10:00 ч.


Мнения и предложения могат да се приемат и писмено, както в електронен вид на уеб сайта на движението http://gdbop.botevgrad.com, на фейсбук страницата http://www.facebook.com/GDBOPBotevgrad, на имейл gdbop@botevgrad.com, така и на хартия - в специално поставена за целта кутия в приемната на гражданското движение. 


Ако желаете лично да с срещнете и разговаряте с кандидатите от листата за общински съветници на ГДБОП, както и с кандидата за кмет на община Ботевград Иван Гавалюгов, може да посетите офиса всеки делничен ден между 17:00 и 19:00 ч. , а събота и неделя между 13:00 и 19:00 ч.