От началото на следващата седмица Гражданското движение за ботевградски обществен просперитет тръгва на обиколка, целта на която е да се срещне, да сподели вижданията си и да чуе мнението на възможно най-голям брой жители на община Ботевград.


Първата среща ще се състои на 12-ти октомври - понеделник, от 18:00 ч. в читалището на с. Скравена. Следват срещи и в останалите населени места по следния график:


13-ти октомври, вторник - с. Трудовец, читалище "Никола Ракитин" - 18:00 ч.


14-ти октомври, сряда - с. Врачеш, читалище "Събуждане" - 18:00 ч.


16-ти октомври, петък - Ботевград, читалище "Христо Ботев", малък салон - 18:00 ч.


19-ти октомври, понеделник - с. Гурково, с. Литаково, с. Радотина - часът и мястото ще бъдат посочени допълнително


20- ти октомври, вторник - с. Новачене, с. Липница, с. Боженица - часът и мястото ще бъдат посочени допълнително


22-ри октомври, четвъртък - Ботевград, закриване на кампанията в големия салона на читалище "Христо Ботев" - 17:30 ч.


На срещите в селата ГДБОП ще представи своето виждане за развитието на общината, като конкретно ще се дискутират основните проблеми на всяко село, както и мерките за тяхното ефективно решаване. Особено важно е да се чуе мнението и виждането на хората по най-наболелите проблеми.


Жителите на Ботевград ще се запознаят с управленската програма на движението на срещата-разговор на 16-ти октовмри в малкия салон на читалището. Освен това те ще имат възможност да изкажат и своите виждания по проблемите на града и общината, както и да направят своите предложения и отправят питания към съветниците от листата и към кандидата за кмет на общината Иван Гавалюгов.


ГДБОП призовава всички жители да бъдат активни, открито и аргументирано да изразяват своето мнение и да бъдат максимално информирани преди да направят своя избор на 25-ти октомври.


КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!