Клуб "Таек-кион"  участва с 33 състезатели в традиционния фестивал на бойните изкуства. Те спечелиха 6 златни, 7 сребърни и 11 бронзови медала. Златото спечелиха:


Велизар Георгиев, Петьо Котов, Ванеса Ангелова, Поля Цолова, Цветелин Кръстанов и Габриел Витков.


Българската федерация по кунг фу и тай чи, със съдействието на Световната федерация по традиционно кунг фу, клуб „АBC“, „Боен клуб България“ и клуб „Кондор 2000“, организира традиционен  фестивал по бойни изкуства на 21 ноември 2015 г. (събота).  По време на събитието се наблюдаваха различни бойни изкуства, събрани под един покрив.


Домакин на проявата бе  Национална спортна академия „Васил Левски“ – многофункционалната зала.
На едно място бяха  събрани както млади състезатели, така и непрофесионални участници, които са започнали своето развитие в бойните изкуства в по-късна възраст.


В таекуон-до стиловете се показаха умения само в една дисциплина-форма /тъль/, в Таолу се показаха умения в изпълнение също  на форми. Боксът за първи път  се игра на татами и бе за деца и участници със сравнително по-малък опит.


В стил „Лайт-Вале Тудо”  се търсеха  нови таланти, които ще бъдат наблюдавани от промоутърите: Туинс ММА, Арена ММА, Макс Файт, Питбулс MMA, Бокидо ММА.


Неочаквано за мнозина бе  и съвместяването на два различни таекуон-до стила – ITF и WTF.