На 28 ноември 2015 г., събота, в зала 3 на НДК се проведе официалната церемония по повод връчването на дипломите на „Випуск 2015“ на Международното висше бизнес училище в зала 3 на НДК в София.
В рамките на деня, от 12.00 ч. и от 17.00 ч., се състояха две поредни церемонии, на които випускниците на Международното висше бизнес училище бяха заедно със своите преподаватели, състуденти и родители, за да изживеят заедно празника на своето дипломиране. Последователно залата изпълниха общо 1382 абсолвенти на Випуск 2015, от които 1132 студенти получиха своята бакалавърска степен и 250 - магистърска степен.


Празникът започна, както всяка година на този ден, с изслушване на крака на студентския химн Gaudeamus igitur и посрещане на академичното ръководство и  преподавателите, които випускниците дълго аплодираха. В искреното си и сърдечно обръщение към абсолвентите и техните родители, ректорът на МВБУ проф. д-р Руслан Пенчев пожела много здраве, успехи и нови мечти на абсолвентите на Випуск 2015.


Официалната церемония започна с връчването на дипломите за присъждане на академичните длъжности "професор" и  за образователна и научна степен "доктор” на преподаватели на МВБУ. Академичната длъжност „професор“ беше присъдена на д-р Георги Киров по професионално направление 3.7 Администрация и Управление (Информационно осигуряване на управлението), а образователната и научна степен „доктор“  по научна специалност „Икономика и управление“ беше присъдена: на Даниела Георгиева, Цветелина Ненкова и Вергиния Стоянова.


Най-напред бяха връчени дипломите на студентите отличници на Випуск 2015: Христо Петков Илиев от специалност „Счетоводство и одитинг“,  Иво Сашев Миланов Велислава Валентинова Торчанова,  Елена Панайотова Монева, Виктория Божидарова Тачева и Мария Станиславова Славова – всички от специалност „Интернет  маркетинг“. След магистрите, своите дипломи получиха и бакалаврите от специалност „Счетоводство и контрол” ; специалност „Международни икономически отношения ”; специалност „Туризъм”; специалност „Управление и консултиране в международния туризъм“ и бакалаврите от „Бизнес администрация” (редовно и задочно).


В първата церемония за деня своите дипломи получиха 690 випусници: от тях 156 завършилите образователно-квалификационна степен „Магистър” и 534 - образователно- квалификационна степен „Бакалавър”.  Отличникът на Випуск 2015  Христо Илиев, магистър от специалност „Счетоводство и одитинг“,  поднесе приветствие от името на випускниците с благодарност към ръководството, преподавателите и родителите.


На втората за деня церемония дипломи на Международно висше бизнес училище получиха 692 випусници: 94 завършили образователно-квалификационна степен „Магистър” и 598 - образователно- квалификационнастепен „Бакалавър”. Под аплодисментите на препълнената зала първи получиха дипломите си от ректора проф. д-р Руслан Пенчев двамата отличника от специалността „Управление на сигурността“ - Мариела Велкова Спасова и  Красимир Пенчев Петров.
По традиция след всяко връчване на дипломите на магистрите и бакалаврите,  всички направиха общата снимка на випуска с академичното ръководство и преподавателите на МВБУ.