На 19 декември в Дупница се проведе ежегодният Коледен турнир за деца и кадети по олимпийско таекуондо. Ботевградските състезатели се представиха отлично и спечелиха отборната титла при кадетите и се наредиха трети при децата.

Шампион при кадетите до 33 кг стана Иван Симеонов с подгласник Симеон Илийчев. Двамата съотборници надиграха противниците си и се изправиха един срещу друг на финала в категорията, който беше спечелен от Иван.

Шампион при кадетите в категория до 41 кг стана Никол Маринова. Финалната среща срещу представителка на домакините от Дупница, не започна добре за нея, завърши първия рунд с точка пасив, но в останалите рундове успя да се върне в мача и да поведе в резултата. Въпреки усилията на противничката и, Ники успя да запази преднината си. Много драматичен полуфинал имаше Кристиян Златев при най-тежките кадети. В първия рунд неговия противник от разложкия "Чо Елит" го поведе с 1-7. Кристиян обаче се "събуди" и в оставащите два рунда прегази опонента си и мачът завърши при резултат 17-10. На финала не се яви противникът му и така шампионската титла стана притежание за Кристиян.

Шампион в категория до 45 кг кадети стана Владимир Николов, който въпреки травмата в крака, игра блестящо и не остави съмнения, че в момента няма по - добър от него в България в тази категория.

При децата, за второ поредно състезание шампион в категория до 41 кг стана Християна Христова. Първата и среща беше много оспорвана, като Хриси успя да изравни резултата в последните секунди на редовното време и в рунда за златната точка нанесе ритник в главата на противничката си от дупнишкия "Гладиатор" и спечели срещата. След това, въпреки усилията и на съдиите, не остави съмнение кой заслужава повече да бъде шампион в категорията.

Отново блестящ беше и Стефан Стаменов в категория до 36 кг, който с брилянтна техника и тактика надигра противниците си и спечели титлата. С бронз се отличи Николай Иванов при децата до 27 кг, Николай Начев и Никола Иванов останаха без медал.