Загубата в предния кръг от Берое е неприятна, но аз казах и на момчетата, че хубавото на спорта е, че идва бързо следващият мач и можеш да се поправиш. Всички са наясно, че в Ботевград ни чака изключително тежък мач срещу добър отбор, който за наша радост успяхме да победим един път във Варна. Със сигурност ни чака много тежка среща. Надявам се да сме добре подготвени и да се представим добре". Това заяви преди гостуването на Балкан треньорът на Черно море порт Варна Спас Натов.


"Станислав Цонков днес ще тренира след травмата, която получи в предишната среща, и ще видим какво е състоянието му реално. Състезателят каза, че болката се е успокоила, но днес ще направи първа тренировка. Цонков няма да е на 100 процента пълноценен, но това са реалностите и рисковете на спорта.  Знам, че моите играчи, както всеки път пак ще се раздадат в този мач. Въпросът е баскетболно да имаме и малко късмет, защото ни липсваше в някои детайли. Със сигурност ще се борим да се представим добре", каза още Натов. 


Отборът пътува утре за Ботевград. Вечерта е предвидено едно занимание. Двубоят Балкан-Черно море порт Варна е в събота от 18 ч.