Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Никол Станкулова в ролята на Госпожица Време

Никол Станкулова в ролята на Госпожица Време


 След като дни наред рекордите гонеха най-ниските зимни стойности, рязко тръгнаха нагоре, за да подлъжат кокичетата, и ето сняг пак заваля. Този февруари, на който изобщо не може да се има вяра, ни кара да ви представим Госпожица Време - Никол Станкулова. За разлика от един неин колега, който като ви каже, че трябва да се усмихнете, трябва винаги да сте подготвен, че може и да се озъбите, прогнозата, представена от звездата на Нова... сгрява, пише Труд.



В Холивуд разказват една легенда за актрисата Емили Проктър - звезда от “От местопрестъплението: Маями”, която работела като момиче на времето в WNCT-TV, Грийнвил, Северна Каролина. По случайност я пратили да направи интервю с Даниел Дей-Луис, който по онова време снимал “Последният мохикан” в околностите. Младото момиче толкова било вдъхновено, че му споделило мечтата да стане актриса и поискало съвет. “Учи!” - казал лондончанинът с типичната си британска надменност. Така и станало, но когато в Ел Ей я попитали защо иска да учи актьорско майсторство, тя казала “Мой приятел ме посъветва”. “Е, кой е този твой приятел?” - питат. А тя отвърнала, че това е Даниел. Приели я. Историята става доста комична, когато тя вече е успяла актриса и при следващата си среща с Дей-Луис търпи такова унижение, че си го връща на изгряващия актьор Пит, някой си Брад Пит.


У нас синоптичките винаги попадат в полезрението на жълтата преса, че времето и късметът са на тяхна страна, защото е заложено във форматите на телевизиите и техните форми. Те носят настроение, а не ни информират. Иначе Любка Кумчева още щеше да размахва показалка по циклони и антициклони.


Още от създаването на Нова телевизия, когато един сърбин е казвал на момичетата: “Ти нема да говориш, ти ще изглеждаш!”, Никол Станкулова обаче не само изглежда, но и грее с излъчването си. А както видяхме при изявите й в различни телевизонни формати, е и доста интелигентна.


Нейният живот, както сама тя казва, започва с телевизията и медийните изяви. Още на първия ден след раждането й я снимат за вестник. Тя е единственото дете на полицай и следователка. Майката, щом я вижда, обявява, че е много грозна. Приятели я снимат, за да й докажат, че това не е така. Очевидно Никол е наследила самокритичността и високите изисквания за красота, защото постоянно се опитва да оборва очевидните си физически заложби и твърди, че не се харесва. Това е странно за момиче, което на 7 печели първия си конкурс за красота, а като по голяма вече е топ модел на може би най-добрата агенция у нас “Ивет фешън”. “Коленете ми са като водомери”, “Очите ми са малки” - казва тя на колежките си. Клевети сама себе си, това е очевадно. Вероятно е трябвало да учи по-малко.


Никол завършва Природо-математическата гимназия в София, което само по себе си е комплимент. За да бъде обаче освен прекалено красива и прекомерно образована, тя за всеки случай завършва като частен ученик и Първа английска гимназия, пак в София. Накрая, за да е пълна картината, завършва и УНСС с най-атрактивната за жени специалност - финанси.


В крайна сметка сигурно майка й е изпуснала пъпчето на ул. “Сан Стефано”, защото тя не става нито блестящ математик, нито дипломат или заклет преводач, не става дори и банков шеф. Не, тя започва кариерата си на малкия екран още на 4 годинки. Първо се появява прекрасна като сладоледена топка в детско предаване. В шоуто на БНТ се превъплъщава в ролята на Джуджанка. Води музикалното предаване “Искам” по една отдавна и незаслужено изгаснала телевизия - ММ, докато времето на Нова телевизия я призовава някъде през 2007-а. Както би казал един възрожденски герой - оттогава времето е в нея и тя е във времето. Две крачки вляво - “във Варна ще вали”, две крачки вдясно - “в Перник ще пече.” Работа мечта.


Зрителите реално разбраха, че Никол не е само момиче на времето, когато влезе в риалити шоуто “ВИП брадър”. Изненадващо за всички, там красавицата се държа много по-зряло от останалите участници и спечели сърцата на публиката. Все пак може би образованието помага. Както тя казва: “Обикновено хората като ме видят за първи път, ме подценяват и след това на мен ми е по-лесно.” Едва ли е лесно. Българинът не понася едно момиче хем да е красиво, хем да е умно, пък недай си боже и работливо. Когато влезе в ролята на репортер на Йордановден и се потопи в ледените води на Тунджа, за да играе мъжко хоро, стотици зрители се възмутиха. Така и не стана ясно защо. Може би имат предвид, че пиянските изпълнения са чисто мъжка територия, ама това е манталитет на отминали времена.



Етикети към тази новина:
Никол Станкулова



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1651
Дата: 06.02.2016, 18:38

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Няма публикувани коментари.

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com