Организационният комитет за провеждане на турнира за Купата на България съобщава, че продажбата на билети за мачовете започва от понеделник, 15 февруари. Турнирът ще се проведе в Арена Ботевград от 18 до 21 февруари.


От понеделник до сряда включетелно продажбата ще става на касата във фоайето на читалището, тя ще работи от 10.00 до 18.00 ч. В четвъртък, 18 февруари билетите ще се продават на касата на Арена Ботевград, която отваря в 10.00 ч.


Билетите са три вида. За възрастни цената е 5.00 лева, като в в нея се включва посещението на двата мача от програмата за съответния ден.


За ученици цената на билета за един ден е 3.00 лв. При влизането в залата е необходимо да се представи ученическа карта или ученически бележник.


Домакините на турнира предоставят и пакет за всичките четирите дни на турнира, който включва всичките 8 мача. Тази карта е с цена 15.00 лв.   Закупилите тези карти от понеделник до 12 часа в четвъртък ще имат места в определен сектор от Арена Ботевград, от страната на съдийската маса. След това картите ще бъдат без места.


Едновременно с  продажбата на билети за Купата на България ще се продават и абонаментните карти за домакинските мачове на Балкан до края на сезона. Цената на една абонаментна карта е 30 лева, като в нея се включват и срещите от турнира за Купата.


Децата до 10 години ще влизат безплатно на мачовете за Купата, но трябва да бъдат с придружител.


Организаторите на финалния турнир обръщат внимание, че при напускане на залата по време или между отделните мачове  ще се раздават специални талончета. Влизането обратно в залата ще става с тези талони и с показване на закупения билет или карта.


Желателно е закупилите билети да ги запазят, тъй като ще се провеждат  томболи с номерата на билетите.


Предварителната продажба на билети, както и пакетният билет от 15 лева са направени за улеснение на многобройните любители на баскетбола, а така няма да се получават струпвания пред касата на Арена Ботевград в дните на турнира.