Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Слави призна: Провалих се в живота!

Слави призна: Провалих се в живота!

Наближаващият 50-те ерген Слави Трифонов призна пред петте най-красиви българки, че личният му живот е пълен провал, защото така и не е успял да създаде семейство.

В шоуто си в сряда вечерта Дългия бе поканил носилите короната на „Мис България“ Юлия Юревич, Ваня Пенева, Габриела Василева, Марина Войкова и Радост Тодорова, за да си говорят за любовта. Хубавиците го подпитваха за любовния му живот, на които явно по сценарий моралът на учиндолския шоумен трябваше да изпъкне с уж искрени отговори. Вместо това Трифонов флиртуваше нескопосно с красавиците и се изпусна за принципа си в личните връзки – да си прагматичен.


„Аз съм прагматик в тия неща“, на няколко пъти повтори кандидат-политикът. Трифонов започна да откровеничи, че не му се е получавало с връзките, защото дори първоначално да обичаш един човек, след известно време го разлюбваш. Дългия призна добре известния факт, че е твърде избухлив и това му пречи за дългосрочни отношения. Но не пропусна да даде мъдър съвет на миските да внимават в избора на съпруг и да гледат качествата, а не само външния вид и секса.

„Много са важни качествата за един мъж“, откри топлата вода Славчо. Той не пропусна да попита всички девойки имат ли си гаджета и бе учуден, че получи положителен отговор от три от тях, при положение че са млади и красиви. Трифонов ги посъветва да изчакат мъжете да се бият за тях и да ги оценят. Дългия бе изненадан, когато Мис България 2011 Ваня Пенева твърдо заяви, че има приятел и че за нея любовта е отдаване и страст.
В крайна сметка кандидат-политикът призна, че му е трудно да поддържа стабилна връзка, защото животът му е нестандартен и режимът му е различен от този на обикновените хора. На фона на личните си несгоди шоуменът посъветва красавиците да не пренебрегват семейството и раждането на деца в името на кариерата.

„Докато си млад, може да мислиш, че кариерата е най-важното, но после разбираш, че изобщо не е така“, направи се отново на педагог Дългия. „Ето, аз проявих уважение към работата си и още не съм направил семейство“, ожали се той.



Етикети към тази новина:
Слави Трифонов



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 2003
Дата: 13.02.2016, 12:34

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

vacho57, преди 8 години
Avatar
За такива народа е казал;Ще му никне върба в задника
Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com