Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

"Междузвездни войни: Силата се пробужда" получи 15 номинации за наградите Сатурн

"Междузвездни войни: Силата се пробужда" получи 15 номинации за наградите Сатурн

"Междузвездни войни: Силата се пробужда" получи най-много номинации - 15, за наградите "Сатурн", които се присъждат от Американската академия за научна фантастика, фентъзи и ужаси в областта на киното, телевизията и домашното видео, съобщи Контактмюзик.


Негови съперници в надпреварата за отличието за най-добър научнофантастичен филм ще бъдат "Лудия Макс: Пътят на яростта", "Ex Machina: Бог от машината", "Марсианецът".
"Междузвездни войни: Силата се пробужда" е също с номинация за приза за най-добър режисьор - Джей Джей Ейбрамс, а снималите се във филма Харисън Форд, Дейзи Ридли, Джон Бойега, Адам Драйвър, Кари Фишър и Лупита Нионго са с номинации в актьорските категории.


"Силата се пробужда" освен това е номиниран за наградите за сценарий, филмова музика, филмов монтаж, сценография, костюми, грим, специални/визуални ефекти.

"Пурпурният връх" на Гилермо Дел Торо и "Лудия Макс: Пътят на яростта" са с по 9 номинации, а "Джурасик свят" - със 7.

Сред останалите филми с по няколко номинации са "Марсианецът", "Ант-мен", "Отмъстителите: Ерата на Ултрон", "Ex Machina: Бог от машината", "Kingsman: Тайните служби".

В телевизионните категории сериалът "Живите мъртви" е със 7 номинации, а "Игра на тронове" - с 5.

Наградите ще бъдат връчени през месец юни.





Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1440
Дата: 26.02.2016, 12:40

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Guest, преди 7 години
(+1) 1 0
Avatar
Така и не разбирам какво има в този филм, нито графика, нито смисъл. Ако го гледаме от към страната на космически филми за мен този е много по-добър: https://www.youtube.com/watch?v=DYldBHQw3s4
Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com