Внезапна проверка на панамската полиция беше проведена в лагера на едно от племената в Сървайвър, съобщиха от екипа.

Докато участниците се състезавали в поредната игра на единия от островите, в лагера им пристигнали специални части, които правят редовни проверки за наркотици из архипелага.

След като разбрали, че на това място се провеждат снимки на шоуто, полицаите любезно се извинили и продължили към следващите острови.

Колегите, който по това време охранявали лагера, първоначално се стреснали, но парамедиците и местните моряци ги уверили, че подобни проверки са почти ежедневие за островите от панамския архипелаг.

Междувременно инцидент с една от лодките остави част от екипа в открити води за няколко часа през нощта. След обиколка на няколко по-далечни острова, на връщане към лагера лодката е спряла, най-вероятно заради липса на гориво.

Част от екипа на Сървайвър вече отпътува към България, за да започне работа по епизодите. Продуцентите споделиха, че тази година освен с тежките изпитания, играчите трябва да се справят и с много интриги и конфликти, породени от желанието на всеки участник да спечели на всяка цена. Не липсват обаче и любовни истории, издава екипът в Панама.