Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Чарли Шийн отново на снимки

Чарли Шийн отново на снимки

Започнаха снимките на филм за атентатите на 11 септември 2001 г. с участието на Чарли Шийн и Упи Голдбърг, съобщи режисьорът на продукцията Мартин Гиги.


Филмът е независима продукция, сниман изцяло в Лонг Бийч, Калифорния. В него се разказва историята на двама души, заседнали в един от асансьорите на кулите близнаци на Световния търговски център. Снимките ще продължат до края на месец март, по екраните лентата се очаква през есента, уточни режисьорът.


Проектът е отпреди осем години и е истинско чудо, че вижда бял свят, каза още той.


Актьорът Чарли Шийн е известен с проблемите си с алкохола и наркотиците. Последният скандал около него избухна, когато стана ясно, че години наред актьорът е крил, че е ХИВ позитивен.


Той бе най-скъпо платеният тв актьор през 2010-2011 г., според списание "Форбс". После бе изгонен от "Двама мъже и половина" заради пиянство, капризно поведение и груби прояви.


Упи Голдбърг е един от малкото артисти печелили всичките четири най-престижни награди в шоубизнеса "Оскар" (за кино), "Еми" (за телевизия), "Грами" (за музика) и "Тони" (за театър). Тя е печелила и БАФТА и "Златен глобус", а през 2001 г. получава и своя звезда на Холивудската алея на славата, пише бгнес.



Етикети към тази новина:
Чарли Шийн



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1473
Дата: 08.03.2016, 18:52

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Няма публикувани коментари.

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com