Варненката Ралица Василева оглави класацията на родния "Плейбой" за най-сексапилна българка.


 


Блондинката от години живее и работи в чужбина, има десетки фотосесии за различни списания като Maxim, Penthouse и Esquire, а миналата година даже успя да влезе в криминалната хроника на медите зад Океана - хубавицата се оказа участник в пътнотранспортен инцидент, но за щастие се отърва без никакви наранявания, напомня "Новинар".


Ралица, която в САЩ е известна като Рали Иванова, се прочу като една от любимките на Хю Хефнър. Живяла е за кратко и в Санкт Петербург, но Тампа във Флорида сега е любимото й мястоОсвен нея в класацията на най-сексапилните българки попадат и бъдещите майки Радина Кърджилова и Вики Терзийска, настоящата Диляна Попова, както и актуалната поп звезда Михаела Филева.


В класацията очаквано попадат Николета Лозанова и Бориса Тютюнджиева.Както и актуалната плеймейтка Ася Капчикова.В Топ 100 намират място всички по-известни български плеймейтки и няколко носителки на титлата "Мис България". От звездите на телевизиония екран най-сексапилни са Алекс Раева и Жени Калканджиева.