На първо място в конкурса за шефското място на отдел „Хуманитарни и социални дейности” е класирана Николета Иванова, която към момента работи като главен експерт „Образование” в община Ботевград. 
 Атанас Танчев спечели конкурса за началник на отдел „Икономически дейности и общинска собственост”. Той е работил в общинската администрация, в дирекция „Бюро по труда” и в дирекция „Социално подпомагане” в Ботевград.
Както вече сме информирали, конкурса за началник на отдел „Инфраструктура и капиталово строителство” спечели Стоил Атанасов. Той е работил в частния сектор.  
Все още не са ясни имената на лицата, спечелили конкурсите за началници на отделите „Териториално и селищно устройство” и „Управление на програми и проекти”. Това ще стане, след като изтекат сроковете, в които участниците могат да оспорват резултатите.
Както обявихме в петък, конкурсът за директор на Дирекция „Обществен ред и сигурност” бе прекратен поради възражение на един от участниците. Той ще се проведе отново. Обявлението е публикувано в днешния брой на „Ботевградски вести плюс”.