Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Започна делото срещу комика Бил Козби за изнасилване

Започна делото срещу комика Бил Козби за изнасилване

Съд в Пенсилвания постанови, че актьорът Бил Козби трябва да бъде съден за сексуално посегателство, извършено преди 13 години, предаде Си Ен Ен.


Съдът е приел, че действията на 78-годишния обвиняем представляват престъпление. Той може да получи присъда до 10 години затвор.


През 2004 г. Козби е упоил служителката в Темпълския университет Андреа Констанд, след което е извършил сексуални действия с нея. По-рано комикът призна, че е имал сексуални отношения с Констанд по взаимно съгласие.


Това не е първият път, в който жени обвиняват известния американски комик в подобни престъпления. Десетки жени до сега са заявили, че той ги е насилвал, като преди това ги е дрогирал, но неговите адвокати многократно са отхвърляли обвиненията.


Козби остава на свобода под гаранция от 1 милион долара. Следващото съдебно заседание по неговото дело ще се проведе на 20 юли.


Бил Косби е актьор и телевизионна знаменитост, който набира популярност след комедийния си сериал, в който играе ролята на доктор и любящ баща. „The Cosby Show" става хит в САЩ и му носи световна известност.



Етикети към тази новина:
Бил Козби съд изнасилване



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1410
Дата: 25.05.2016, 12:37

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Няма публикувани коментари.

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com