Фолк певачката Андреа ще става еротичен фотомодел за чужда фирма. Разбирай порнозвезда.

След като проби в мъжко еротоманско списание, изрусената бомба пусна преди време в интернет съобщение, че търси богати и красиви мъже с цел секс. Митко Димитров бил бесен от соловите акции на ведомствената си певица и казал, че ако продължава така да се съблича гола за щяло и нещяло, щял да прекрати договора й. Можела да се съблича само за "Пайнер" . Е, и за него, в апартамента - студио. Той пари за курорти не давал. Това било само предтекст, защото по принцип Пайнера бил ужасно недоволен от песните и пеенето на Андреа.
„Ленко, тези песни не стават за нищо, я ме подсети тая за какво я взех?" - попитал той наскоро композитора и аранжьора Драганов.
Той даже обмислял в скоро време да й бие шута и да я връчи на Кубрат да си я носи на гръб. Да, ама се оказва, че същото мислел да направи и уж възлюбленият й боксьор Кубрат Пулев-Кобрата.
На него му писнало да търпи нимфоманските изпълнения на Андреа. Той не можел да понася подмятанията на колегите си от националния отбор.
Когато били на турнири в чужбина, те често го майтапели: „Значи - ти тука се блъскаш, а гаджето ти се блъска в България?", бъзикали го те.