Носителят на Купата на България Рилски спортист върна в редиците си Адриян Секулов. Новият треньор на самоковци Людмил Хаджисотиров ще разчита на 179-сантиметровия гард, който има договор с клуба за още една година.


През последните 12 месеца младежкият ни национал игра като преотстъпен в Спартак Плевен, с който финишира на четвърто място в НБЛ Виваком. Под ръководството на най-младия наставник в лигата Александър Дяковски Адриян Секулов остави силни впечатления с представянето си в плейофите и в края на редовния сезон, като може да се похвали със средни показатели от 8.2 точки, 3.4 борби и 3 асистенции в общо 53 мача.


19-годишният баскетболист е юноша на самоковския клуб, като през миналия сезон трупа опит и с втория отбор на Рилецо в А група. Адриан Секулов участва и на европейското, Дивизия Б в Гърция с 20-годишните ни национали, като записва средно по 11.1 точки, 2.7 борби и 3.4 асистенции в 7 двубоя.


През новия сезон Адриян Секулов и компания ще участват и в квалификациите за баскетболната Шампионска лига. Първият съперник на Рилецо в турнира ще бъде шампионът и носител на Купата на Беларус Минск.