Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Няма да има повече книги за Хари Потър

Няма да има повече книги за Хари Потър

Последната осма книга "Хари Потър и прокълнатото дете", която е по-скоро пиеса в две действия отколкото роман, слага край на сагата за най-известното дете-магьосник в света.Последната осма книга "Хари Потър и прокълнатото дете", която е по-скоро пиеса в две действия отколкото роман, слага край на сагата за най-известното дете-магьосник в света.


Това потвърди създателката му Дж. К. Роулинг на премиерата на спектакъла в Лондон през уикенда.


Дългоочакваният дебют в петък вечер напълни лондонския Уест Енд с вещерски шапки, наметала и метли за въображаемия спорт куидич и не разочарова почитателите.


Всъщност в пиесата Хари вече е голям мъж - преработен служител в Министерството на магията, който трябва да се грижи за трите си деца. Билетите са разпродадени до пролетта на 2017 г.


Книгата "Хари Потър и прокълнатото дете" е на пазара от вчера. На български тя ще се появи на 13 октомври, обявиха издателите й от "Егмонт".



Етикети към тази новина:
хари потър



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1712
Дата: 01.08.2016, 19:38

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Няма публикувани коментари.

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com