В неделя, 14 август от 18.00 ч. футболният отбор на Балкан 1929 ще бъде домакин на Беласица Петрич в първия кръг от шампионата на Югозападната Трета лига. По този повод от ръководството на клуба отправят призив към своите привърженици.


Уважаеми Ботевградчани, уважаеми жители на Община Ботевград, уважаеми фенове на любимия ФК „Балкан”. Имаме удоволствието да Ви поканим да присъствате на първата среща от Трета лига (югозапад) срещу Беласица Петрич. След петгодишно отсъствие от футболната карта, ФК Балкан отново е част от футболна България. След една трудна година в А областна група и с оглед настъпилите промени в българския професионален футбол, ФК „Балкан" отиде на своето място.


Нека не допускаме повече такива трусове, нека нашите деца да играят за нашия „Балкан”, за нашия град и след време отново да се върнем в професионалния футбол и да възстановим традициите докрай. За да се случи всичко това, трябва да бъдем заедно, едно цяло – а Вие, драги привърженици, драги ветерани, драги спортни деятели, драги родители, драги деца сте тези, заради които го има Балкан, заради които го има футболът. Нека покажем своето единство през целия сезон и да си помагаме в тежкия, труден и дълъг път, който поемаме.


Елате в неделя (14.08.2016.) от 18 часа срещу отбора на Беласица Петрич да направим заедно един истински празник и да напълним нашия дом – стадион „Христо Ботев” в Ботевград.


 САМО БАЛКАН!