Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Повдигат второ обвинение на Анита Мейзер - за подкуп

Повдигат второ обвинение на Анита Мейзер - за подкуп

Окръжната прокуратура във Варна повдигна и второ обвинение – за подкуп, на Анита Мейзер.


Бившата "Мисис България", чието истинско име е Анита Желева, е задържана за срок до 72 часа за причиняване на смърт по непредпазливост на съпруга си - културистът Николай Димов.


Новото обвинение срещу 52-годишната Мейзер е за предложен подкуп от 30 000 евро на полицай. Това престъпление се наказва с лишаване от свобода до 10 години и глоба до 15 000 лева.


Днес Окръжната прокуратура във Варна внесе искане във Варненския окръжен съд за определяне на постоянна мярка "Задържане под стража" спрямо варненката по двете престъпления, за които е привлечена като обвиняема.Етикети към тази новина:
убийство подкуп анита мейзерИзточник: lifestyle.bg
Посещения: 953
Дата: 17.08.2016, 17:06

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Няма публикувани коментари.

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com