Етрополската певица Виолета Цолова-Вили Рай ще представи Община Етрополе  на тазгодишното издание на конкурса за авторска македонска песен "Пирин фолк" 2016 с песента „Златно време” на 27 и 28 август 2016 г. в Летен театър, град Сандански. Музиката и аранжиментът са дело на Раде Радиевоевич, а текстът на самата Вили.
За първа година на фестивала има специално изискване за сценичното облекло на всички участници, а именно: всеки сценичен тоалет трябва да съдържа елемент от характеристиката на облеклото на македонска фолклорна област. Така звученето на песните и визията на певците ще са в симбиоза и ще допълнят цялостното внушение на фестивала под надслов „Магията на традициите”.
Тази година участниците ще бъдат 25 и ще се оценяват от 11-членно жури с председател проф. Стефан Драгостинов. Конкурсът за изпълнителско изкуство и конкурсът за авторска македонска песен на фолклорна основа ще са на 27 август от 20,30 ч., а на 28 август от 20,30 ч. ще е Гала вечерта на лауреатите.
Гласувайте за песента на Вили Рай с SMS на номер 2216 с първа дума PIRIN и текст 8. Цена на sms – 1,20 лв. с ДДС за абонати на Мтел, Теленор и VIVACOM
за Награда на телевизионния зрител в конкурса за авторска македонска песен на Пирин Фолк Сандански 2016 г.
Песента на Вили Рай – Златно време чуйте тук: https://www.youtube.com/watch?v=aWNhm6V3oaI&feature=player_embedded