ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС


УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,
УВАЖАЕМИ УЧЕНИЦИ,
УЧАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,


Днес откриваме новата учебна година в българското училище. Днес е денят на тържеството на духа и знанието. Ден, който събира в едно безгрижието на младостта и опита на мъдростта. Ден, символизиращ вечния стремеж на българина към духовност, наука и просвещение.
Уважаеми родители,
Днес Вие сте тук, споделяйки отговорностите, които поставят училището и животът. Нека заедно с Вашите деца и техните учители, местната власт и всички, които формират държавната политика в образованието, направим така, че да дадем най-добрите напътствия на децата си.
Мили първокласници,
Безспорно днес Вие сте най-развълнуваните. Днес Вие за първи път чувате училищния звънец и прекрачвате прага на училището. Поемете с доверие ръката на учителя, той ще Ви поведе по пътя на знанието и на Вашите бъдещи житейски сполуки. Пожелавам Ви щастливо детство и успехи в учението!
Уважаеми ученици,
И на Вас, както и на първокласниците, пожелавам да сте здрави, да учите старателно, защото образованието е това, което за напред в живота ще гарантира пълноценна професионална и житейска реализация.
Уважаеми учители,
На Вас пожелавам неуморно да създавате и да пазите богатството на родното училище – неговите възпитаници. Нека тяхната любов, успешното им професионално и житейско поприще бъдат най-ценния дар за труда Ви. Бъдете уверени, че винаги ще имате нашата подкрепа!
Да ни е честит първият учебен ден! Успешна нова учебна 2016/2017 година!


С уважение,


РОСИЦА ХРИСТОВА
За Кмет на община Етрополе
/Съгласно Заповед № РД-15-452/12.09.2016 г./


15.09.2016 г.