Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Веселин Маринов с концерт в "Арена Армеец" на 30 ноември

Веселин Маринов с концерт в "Арена Армеец" на 30 ноември

Веселин Маринов ще отбележи своя творчески юбилей с грандиозен концерт в Арена Армеец София на 30 ноември 2016 г.


Голям оркестър с утвърдени музиканти и вокалисти, балет и най-обичаните песни на изпълнителя гарантират повече от два часа, в които публиката ще пее заедно с него. Организаторите обещават невиждани досега в България ефектно осветление и техническо обезпечаване.


Тази година, в периода 14 март – 15 август, Веселин Маринов изнесе из цялата страна 50 концерта с юбилейния си албум “Златни хитове”, които не би нарекъл генерална репетиция за Арена Армеец София заради невероятната емоция от оркестъра и уникалните мащаби на шоуто, което подготвя.


В музикалната програма на предстоящия спектакъл ще бъде включена и песента “На 25”, чиято премиера предстои в ефира на телевизия “Планета”. Преди дни бе заснет видеоклип към сингъла, който е от албума “Островът на любовта”.


Билетите за юбилейния концерт на Веселин Маринов “35 години на сцена” вече са достъпни в мрежата на Ticketportal, касите на НДК и Арена Армеец.



Етикети към тази новина:
веселин маринов



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1196
Дата: 21.09.2016, 18:15

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Няма публикувани коментари.

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com