Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Ще остане ли Цветелина Стоянова без "пенсия"?

Ще остане ли Цветелина Стоянова без "пенсия"?

1008 лв. месечно ще получават "златните момичета" от ансамбъла ни по художествена гимнастика заради бронзовия медал от Рио, но на този етап Цветелина Стоянова няма да получи нищо.


На Цвети, която през юни падна от шестия етаж от блока, в който живее с баба си в столичния квартал "Надежда", не се полага премията, тъй като въпреки че е част от отбора, не е била в Рио за бронзовия медал.


Олимпийската пенсия ще бъде давана до края на живота и започва да се превежда след края на активната състезателна кариера, което момичетата вече оповестиха официално. 


Въпреки различните си политически интереси, депутати от всички партии в парламента са на едно мнение по въпроса дали гимнастичката Цветелина Стоянова заслужава пенсията.


"Разбира се, че Цвети Стоянова заслужава тази пенсия! Това, че не е донесла с останалите момичета медал заради здравословното си състояние, не означава нищо. Че нали има същите заслуги като останалите отборът да е на такова високо ниво", възмути се зам.-шефката на ГЕРБ Цвета Караянчева, пише "България Днес". Подкрепи я и Ангел Найденов от БСП.


Лидерът на "Атака" Волен Сидеров дори направи предложение парите за Цвети да се "прекарат" през парламента. Колегата му от Патриотичния фронт и бивш многократен шампион на България по таекуондо Слави Бинев също настоя кабинетът да намери начин да отпусне парите за златното момиче.



Етикети към тази новина:
Цвети Стоянова пенсия



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1872
Дата: 23.09.2016, 15:19

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Guest, преди 8 години
Avatar
аОбичам това момиче.Но нека политиците да не си правят пиар на нейния гръб.Разбира се,че не може да получава такава "пенсия",но може да и се глсува достойна персонална такава.
И да оставим сантимента настрана.Не може всеки психически неустойчив,който скача от балкона,да получава 1000 лева.Навалицата ще е голяма.
Guest, преди 8 години
Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com