Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Стартира ново предаване за високи скорости

Стартира ново предаване за високи скорости

От 9 октомври, всяка неделя от 16:00 ч., Auto Motor Show ще поднася на феновете с гориво в кръвта най-актуалното от света на автомобилите, високите скорости и мобилността по професионален и забавен начин. Създадено за любителите на високи скорости, атрактивни коли и всичко любопитно от автомобилната сфера, предаването обещава репортажи от най-големите световни изложения, модерни дестинации, полезни съвети и зрелищни тестове с популярни лица.


Водещи на Auto Motor Show ще бъдат актрисата, в чиито вени тече бензин - Яна Кузова, и професионалният инструктор с опит от най-големите писти и полигони в света - Владимир Кулев.  В ролята на Трендафил - майстора, който „разбира от всичко“, зрителите ще видят актьора Филип Аврамов – Фицата. В разнообразни рубрики с много хумор, свежо настроение и професионализъм тримата ще тестват последни модели автомобили, ще коментират, препоръчват, съветват и не на последно място - ще засягат социално значими теми, свързани с безопасността по пътищата на България.


Специално за феновете на високите скорости и премерените рискове всяко предаване ще започва с предизвикателство. Дали възрастна жена може да дрифтира, колко каси бира ще се поберат в суперавтомобил за стотици хиляди левове и кой ще победи в нестандартна автомобилна надпревара, зрителите ще разберат в рубриката „Предизвикателството”. Следват дръзки и завладяващи кадри от тестове на писта и класическо ревю на нови модели, в което ще се сблъскат професионалното мнение на Влади Кулев и женската гледна точка на Яна Кузова.


Докато рубриката „Тест“ среща зрителите с по-достъпни автомобили, то секцията „Клуб 300 км/ч“ ще предложи ревю на специални модели суперавтомобили. Каква е причината за високите им цени и с какво са заслужили да попаднат в тази категория, феновете ще научат от водещите на предаването.


Специално място в Auto Moto Show има и рубриката „Актуална България“. Тя не само ще дава идеи за това как да бъдем по-толерантни на пътя и как да направим шофирането по-отговорно, леко и приятно, но и ще съветва как действително могат да се спасяват човешки животи.  С тази рубрика bTV и предаването ще се опитат да дадат своят принос за намаляване на жертвите на пътя, с разумни предложения за подобряване на пътната безопасност и важни законови поправки, за да бъде спряна войната по пътищата. Отговорът на въпроса „Знаете ли, че?“ също присъства във всеки епизод и запознава аудиторията с любопитни и далеч не толкова известни факти от автомобилния свят.


Екипът на предаването обещава и ексклузивни срещи с известни личности - неподозирани автомобилни фенове, които ще гостуват в рубриката „Petrolhead”. Освен това, всеки епизод ще „пътува“ до атрактивни градове и държави, за да даде практични съвети и информация относно цените на магистралните такси, забележителностите и др.


Предаването ще информира и за всички новости, свързани с колите и моторите, а в рубриката „Събитие” зрителите ще отскачат до най-значимите и вълнуващи автосалони и конкурси за автомобилна елегантност.



Етикети към тази новина:
Auto Motor Show предаване



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1161
Дата: 27.09.2016, 14:54

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Няма публикувани коментари.

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com