В ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ СЕ ПРОВЕДЕ РАБОТНА СРЕЩА ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА НАЦИОЛНАЛНА ПРОГРАМА ЗА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ НА МНОГОФАМИЛНИ ЖИЛИЩНИ СГРАДИ


Във връзка със стартирането на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради в Общинска администрация се проведе работна среща, на която присъстваха зам.кметът Стефан Борисов, служители на Общинска администрация и представители на инвеститорския контрол и изпълнителите.
Срещата откри заместник-кметът Стефан Борисов. Присъстваха инж. Веселин Дремсизов - инвеститорски контрол, г-жа Юлия Митова – ст. спец. ПИС, Магдален Аврамов-ИК, Яна Иванова - ИК и Владислав Василев - представител на изпълнителя.
Целта на работната среща бе да се предостави актуална информация за дейностите по програмата, да се провери какъв е етапът на изпълнение на строително – монтажните работи, да се установят има ли съществуващи проблеми, които  подлежат  на разрешаване от всяка една от страните в инвестиционния процес. 
По предложение на Димитър Дачев , архитект на Община Етрополе,  ще бъде представена идеята на Сдружението на собствениците кварталите в града да имат своя цветова идентичност и да бъдат в една цветова гама.