Жестока катастрофа е станала преди минути на международния път Е-79 край врачанското село Ребърково, видя първо репортер на информационна агенция BulNews.bg. Лек автомобил „Опел Астра“ с врачанска регистрация е влязъл с голяма скорост в Турския завой и се е размазал в пътуващ към София плевенски ТИР. На място е загинал възрастният шофьор, а на асфалта лежат две от децата, които са били в колата. Репортерът на медията ни се включи в борбата да бъде извадено третото дете, което беше затиснато в смазания автомобил. Гледката е толкова ужасяваща, че хората, които помагат се държат за главите от трагедията, която е пред очите им.


На мястото на инцидента има две линейки, в които в момента се води борба на живот и смърт за спасяването на две от децата. За съжаление третото почина, докато лекарите се опитваха да го спасят.


Мястото на катастрофата прилича на военно поле, като движението през Е-79 е напълно блокирано и трафикът е насочен през Искърското дефиле. През следващите 4-5 часа няма да може да се минава по международния път, тъй като там ситуацията е ужасяваща и ще трябва време да се почисти.