Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Денди изригна срещу Николета Лозанова

Денди изригна срещу Николета Лозанова

"Днес за втори път лешоядното и помиярско предаване на Николета Лозанова и Кристина Патрашкова, "Папараци", се пробва да ме вкара във формата си, защото двенките отлично знаят, че съм много апетитна медийна мръвка с гарантиран рейтинг - смята Любомир Милчев - Денди. -


Преди година ме прелъстяваха да се възправя лице срещу лице срещу псевдолорда ъф фон Дьо Тен, за де сме си кажели всичко.


Отвърнах, че не съм останал с убеждението да имаме какво да си казваме, а по-скоро продукцията изпитва долнопробната потребност да излъчи как сме се хванали за косите, а този жанр клони към реалити, гдето цените за участие са минимум 1200 на сценичен ден.


След двудневно мислене получих отговор, че били в състояние да ми платят ...150 лв. Насочих ги към шоуто на Славчо Простака, гдето има актьор, който ме пародира, а също и към Господари на ефира, разполагащи също с мое карикатурно копие, но, казах, нямам представа колко ще ви поискат.


А за 150 лв., облечена в мои дрехи и чистачката на продукцията би свършила работа. Днес предложението за едночасово интервю с мен бе подновено.


Отново изтъкнах, че има стандарти за сценичен ден и отговорът гласеше, че "нямали такава практика". Ами придобийте я, за бога, след като вероятно месечните ви хонорари не падат под 4000 лв.


Ако аз бих искал ефектно лице в студиото за голям рейтинг и истинско шоу, бих се бръкнал и в собствения си джоб, за да го осигуря, още повече, че съвсем не става дума за астрономически суми.


Но лешоядите са алчни и стиснати и най-вече дребнави - ще забъркат обичайната си, претоплена помийка и ще я ливнат на зрителя. Оттам жълтата преса ще извлече гнусотията на поне пет спекулации като клошар, който рови в кофа за боклук и каквото не му трябва, пръсва с наслада по улицата.


Машината ще се завърти, двете гранд дами ще получат хонорарите си, за да си закупят нови помади, bTV ще продължи да се прави на "обществено отговорна телевизия", а зрителят ще си самовнушава колко вкусна е гнусотията, която великите продуценти Иваниандрей Андрейииван отсблъсъка са му сготвили...


Гнусно толкова, колкото това, което навремето направиха с Васа Ганчева...Интересно как гореказаните се справят с погнусата от себе си? А може би достатъчно са закоравели..."



Етикети към тази новина:
Денди Николета Лозанова



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1927
Дата: 29.11.2016, 17:27

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Няма публикувани коментари.

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com