В края на изминалата седмица станаха известни фирмите-доставчици, класирани на първо място по обявената от Община Ботевград обществена поръчка с предмет: "Доставка на хранителни продукти за нуждите на звената, финансирани от общинския и държавен бюджет на Община Ботевград", обособена в пет позиции. Ето и класирането на участниците:  


Обособена позиция 1: "Доставка на хранителни продукти за нуждите на целодневни детски градини, обединени детски заведения и млечна кухня на територията на община Ботевград" - на първо място е "Стелит 1" ЕООД, на второ - "Валбе-С-Стаменов" ООД и на трето - "Ангелов 68" ЕООД.


Обособена позиция 2: „Доставка на хранителни продукти за нуждите на Детска ясла "Здравец" в гр. Ботевград " - на първо място е "Стелит 1" ЕООД, на второ - "Валбе-С-Стаменов" ООД и на трето - "Ангелов 68" ЕООД.


Обособена позиция З: „Доставка на хранителни продукти за нуждите на Център за настаняване от семеен тип - 2 броя в Ботевград" - на първо място е "Валбе-С-Стаменов" ООД, на второ - "Стелит 1" ЕООД, на трето -  СД "Тодоров и Сие" и на четвърто - "Ангелов 68" ЕООД.


Обособена позиция 4: „Доставка на хранителни продукти за нуждите на Дом за стари хора "Д-р Адриян Атанасов" в Ботевград“ - на първо място е "Стелит 1" ЕООД, на второ - "Валбе-С-Стаменов" ООД и на трето - "Ангелов 68" ЕООД.


Обособена позиция 5: „Доставка на хранителни продукти за нуждите на звено „Социален патронаж“ към „Дом за стари хора д-р Адриян Атанасов“ в Ботевград“ – на първо място е „Стелит 1“ ЕООД, на второ - „Валбе-С-Стаменов“ ООД, на трето - „Ангелов 68“ ЕООД и на четвърто - СД „Тодоров и Сие“. 


Общата прогнозна стойност на обществената поръчка е 426 587,00 лева без ДДС. Сумата се разпределя, както следва: обособена позиция 1 – 327 348,91 лв., обособена позиция 2 – 20 115,84 лв., обособена позиция З – 20 238,20 лв., обособена позиция 4 – 38 980,45 лв. и обособена позиция 5 – 19 903,60 лв.